IBARZ MARTINEZ, RAQUEL

Categoria: LECTOR/A
Perfil acadèmic: Doctorat
Departament: TECNOLOGIA D'ALIMENTS
Email: raquel.ibarz@udl.cat

Docència

Ensenyament Curs Assignatura
MU en Gestió i Innovació en la Indústria Alimentària 1 INNOVACIÓ EN TECNOLOGIES D'ELABORACIÓ D'ALIMENTS
MU en Gestió i Innovació en la Indústria Alimentària 1 TREBALL DE FI DE MÀSTER
MU en Enginyeria Agronòmica (inter) (R 2019) 2 INNOVACIÓ EN TECNOLOGIES D'ELABORACIÓ D'ALIMENTS
Grau en Enginyeria Agrària i Alimentària - UdL 3 ENGINYERIA DE PROCESSOS ALIMENTARIS I
Grau en Enginyeria Agrària i Alimentària - UdL 3 INSTAL·LACIONS AUXILIARS EN LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA
Grau en Ciència i Tecnologia d'Aliments - UdL 3 FONAMENTS D'ENGINYERIA D'ALIMENTS
Grau en Ciència i Tecnologia d'Aliments - UdL 3 TECNOLOGIA DEL PROCESSAT D'ALIMENTS D'ORIGEN ANIMAL
Grau en Enginyeria Agrària i Alimentària - UdL 4 TREBALL DE FI DE GRAU
Grau en Ciència i Tecnologia d'Aliments - UdL 4 TREBALL DE FI DE GRAU

Recerca

Grup de recerca: Tecnologies Innovadores per a l'Obtenció d'Ingredients i Productes Alimentaris
Publicacions Any Autors Tipus
Photo-degradation of alfalfa saponins by UV-visible multi-wavelength irradiation 2022 Hadidi, M.; Garvín, A.; Ibarz, R.; Ibarz, A. Article d'investigació
Photodegration in Foods 2021 Garvín, A.; Ibarz, R.; Ibarz, A. Capítol de llibre d'investigació
Viscoelastic properties and compensation study of apple juice enriched with apple fiber 2021 Salinas, D.; Garvín, A.; Ibarz, R.; Ibarz, A. Article d'investigació
Modelling the recovery of biocompounds from peach waste assisted by pulsed electric fields or thermal treatment 2021 Plazzotta, S.; Ibarz, R.; Manzocco, L; Martín Belloso, O. Article d'investigació
Encapsulated pine bark polyphenolic extract during gastrointestinal digestion: Bioaccessibility, bioactivity and oxidative stress prevention 2021 Pedro Ferreira-Santos; Raquel Ibarz; Jean-Michel Fernandes; Ana Cristina Pinheiro; Cláudia Botelho; Cristina M.R. Rocha; José António Teixeira; Olga Martín-Belloso Article d'investigació
Valorization of agro-food by-products and their potential therapeutic applications 2021 Mármol, I.; Queroa, J; Ibarz, R.; Ferreira Santos, P.; Teixeira, J. A.; Rocha C. M. R.; Pérez Fernández, M., García Juiz, S.; Osada, J.; Martín Belloso, O.; Rodríguez Yoldia, M. J. Article d'investigació
Optimizing the antioxidant biocompound recovery from peach waste extraction assisted by ultrasounds or microwaves 2020 Plazzotta, S.;Ibarz, R.; Manzocco, L.; Martín Belloso, O. Article d'investigació
Kinetic and thermodynamic compensation study of the hydration of faba beans (Vicia faba L.) 2019 Garvín, A.; Augusto, P.E.D.; Ibarz, R.; Ibarz, A. Article d'investigació
Effect of apple fibre addition and temperature on the rheological properties of apple juice and compensation study 2019 Salinas, D.; Garvín, A.; Ibarz, R.; Ibarz, A. Article d'investigació
Kinetic and thermodynamic study of the photochemical degradation of patulin 2017 Ibarz, R.; Garvín, A.; Ibarz, A. Article d'investigació
Kinetic and thermodynamic compensation. A current and practical review for foods 2017 Garvín, A.; Ibarz, R.; Ibarz A. Review
Effect of UV-Vis irradiation on enzymatic activities and the physicochemical properties of nectarine juices from different varieties. 2016 Aguilar, K.; Ibarz, R.; Garvín, A.; Ibarz, A. Article d'investigació
Kinetic study and modeling of the UV photo-degradation of thiabendazole 2016 Ibarz R, Garvin A, Aguilar K, Ibarz A. Article d'investigació
Rate-controlling mechanisms in the photo-degradation of ochratoxin A 2016 Ibarz, R.; Garvín, A.; Rojas, S.; Azuara, E.; Ibarz, A. Article d'investigació
Modelización cinética de la degradación fotoquímica de benomilo 2015 Ibarz R; Garvín A; Pagán J; Ibarz A. Article d'investigació
Modelling of ochratoxin A photo-degradation by a UV multi-wavelength emitting lamp 2015 Ibarz R, Garvín A, Azuara E, Ibarz A. Article d'investigació
Modelling of UV absorption in a plane photoreactor for solutions with high-patulin concentration 2015 Garvín, A., Ibarz, R., Ibarz, A. Article d'investigació
Peroxidase (POD) and polyphenol oxidase (PPO) photo-inactivation in a coconut water model solution using ultraviolet (UV 2015 Augusto PED, Ibarz, R, Garvin, A, Ibarz, A. Article d'investigació
Modelling of patulin photo-degradation by a UV multi-wavelength emitting lamp 2014 Ibarz, R.; Garvín, A.; Falguera, V.; Pagán, J.; Garza, S.; Ibarz, A. Article d'investigació
Enzymatic peeling and discoloration of Red Bartlett pears 2013 Ibarz A, Pagán J, Garvín A, Ibarz R, Gatius F, Falguera V. Article d'investigació
Pardeamiento de zumos clarificados de limón tratados a altas temperaturas 2010 Ibarz-Martínez R, Pagán J, Garza S, Ibarz A. Article d'investigació
Flow behavior of clarified orange juice at low temperatures 2009 Ibarz R, Falguera V, Garvín A, Garza S, Pagán J, Ibarz, A. Article d'investigació
Comportamiento al flujo de zumo clarificado de naranja a bajas temperaturas 2007 Ibarz R, Falguera V, Garza S, Pagan J, Ibarz A. Article d'investigació