Ultraviolet in food preservation and processing |
2015 |
Ibarz A, Garvín A, Falguera V |
Capítol de llibre d'investigació |
Chapter 8. Utilization of Enzymes in Fruit Juice production |
2014 |
Pagán, Jordi |
Capítol de llibre d'investigació |
Effect of UV-Vis photochemical processing on pear juices from six different varieties |
2014 |
Falguera V; Garvín A; Garza S; Pagán J; Ibarz A. |
Article d'investigació |
Les noves actituds dels consumidors: una visió integral de la producció ecològica |
2014 |
Falguera V; Aliguer N; Falguera M |
Article en revista divulgativa |
The Effect of Perilla frutescens Extract on the Oxidative Stability of Model Food Emulsions |
2014 |
Skowyra M, Falguera V, Azman NAM, Segovia F, Almajano MP |
Article d'investigació |
Antioxidant properties of aqueous and ethanolic extracts of tara (Caesalpinia spinosa) pods in vitro and in model food emulsions. |
2014 |
Skowyra M, Falguera V, Gallego G, Peiró S, Almajano MP |
Article d'investigació |
Enzymatic hydrolysis kinetics and nitrogen recovery in the protein hydrolysate production from pig bones |
2013 |
Pagán J, Ibarz A, Falguera V, Benítez R. |
Article d'investigació |
Enzymatic peeling and discoloration of Red Bartlett pears |
2013 |
Ibarz A, Pagán J, Garvín A, Ibarz R, Gatius F, Falguera V. |
Article d'investigació |
Relationship between polyphenol oxidase activity and nutrition, maturity and quality parameters in flat peach. |
2013 |
Pascual M.; J.M.Villar; J. Lordan; F. Fonseca; V. Falguera; J. Rufat. |
Article d'investigació |
Viscoelastic properties of tomato juice: Applicability of the Cox-Merz rule |
2013 |
Augusto PED; Falguera V; Cristianini M; Ibarz A. |
Article d'investigació |
UV-vis irradiation: An alternative to reduce SO2 in white wine? |
2013 |
Falguera V, Forns M, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Kinetic and multivariable analysis of polyphenol oxidase inactivation by high pressure and temperature processing in apple juices made from six different varieties |
2013 |
Falguera V, Gatius F, Ibarz A, Barbosa-Cánovas GV. |
Article d'investigació |
Ampliando horizonteslos nuevos retos de la investigación agraria. Uso eficiente del agua |
2013 |
Falguera V. |
Article en revista divulgativa |
Flow behavior of clarified pear and apple juices at subzero temperatures |
2013 |
Falguera V, Vicente M, Garvín A, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Inactivation of peroxidase by ultraviolet-visible irradiation: Effect of pH and melanoidin content |
2013 |
Falguera V; Moulin A; Thevenet L; Ibarz A. |
Article d'investigació |
Protective Effect of Melanoidins from Fructose-Glutamic Acid on Polyphenol Oxidase Inactivation by Ultraviolet-Visible Irradiation |
2013 |
Falguera V; Folch A; Garvín A; Ibarz A. |
Article d'investigació |
Effect of UV-Vis irradiation on enzymatic activities and physicochemical properties of four grape musts from different varieties. |
2013 |
Falguera V; Garza S; Pagán J; Garvín A; Ibarz A. |
Article d'investigació |
Influence of nitrogen fertilization on polyphenol oxidase activity in peach fruits |
2012 |
Falguera V, Lordan J, Gatius F, Pascual M, Villar JM, Ibarz A, Rufat J. |
Article d'investigació |
Influence of fresh and processed fruit quality attributes on peach purée consistency index |
2012 |
Falguera V, Gatius F, Pascual M, Villar JM, Cubero MA, Ibarz A, Rufat J. |
Article d'investigació |
Inactivation of polyphenol oxidase by ultraviolet irradiation: Protective effect of melanins |
2012 |
Falguera V, Pagán J, Garza S, Garvín A, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Ultrafiltration and reverse osmosis for clarification and concentration of fruit juices at pilot plant scale |
2012 |
Echavarría AP, Falguera V, Torras C, Berdún C, Pagán J, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Rheological behavior of tomato juice: Steady-state shear a time-dependend modeling |
2012 |
Augusto PED; Falguera V; Cristianini M; Ibarz A. |
Article d'investigació |
Discoloration Kinetics of clarified apple juice treated with Lewatit (R) S 4528 adsorbent resin during processing |
2012 |
Ibarz A, Falguera V, Garza S, Garvín A. |
Article d'investigació |
Changes on colour parameters caused by high-pressure processing of apple juice made from six different varieties |
2012 |
V. Falguera;F. Gatius; A. Ibarz; G. V. Barbosa-Canovas |
Article d'investigació |
Influencia de la temperatura y adición de fibra en el comportamiento al flujo del zumo de naranja |
2012 |
Siche R, Falguera V, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Characterization of polyphenol oxidase activity in juices from 12 underutilized tropical fruits with high agroindustrial potential. |
2012 |
Falguera V, Sánchez-Riaño AM, Quintero-Cerón JP, Rivera-Barrero CA, Méndez-Arteaga, JJ, Ibarz A. |
Article d'investigació |
An integrated approach to current trends in food consumption: Moving toward functional and organic products? |
2012 |
Falguera V, Aliguer N, Falguera M. |
Article d'investigació |
Effect of UV-vis irradiation of must on Cabernet Franc and Xarel·lo wines chemical quality. |
2012 |
Falguera V, Forns M, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Ultraviolet processing of liquid food. A review. Part 1: Fundamental engineering aspects. |
2011 |
Falguera V; Pagán J; Garza S; Garvín A; Ibarz A. |
Article d'investigació |
Innovacions en l'enginyeria d'aliments. Tecnologies emergents |
2011 |
Ibarz A, Falguera V. |
Article en revista divulgativa |
Ultraviolet processing of liquid food. A review. Part 2: Effects on microorganisms and on food components and properties. |
2011 |
Falguera V; Pagán J; Garza S; Garvín A; Ibarz A. |
Article d'investigació |
Inhibitory effect of melanins from Agaricus bisporus polyphenol oxidase and two different substrates on carboxypeptidases A and B activity |
2011 |
Falguera V; Miarnau O; Pagán J; Ibarz A |
Article d'investigació |
Viscoelastic properties of tomato juice |
2011 |
Augusto PED; Falguera V; Cristianini M; Ibarz A. |
Article d'investigació |
Modeling of absorbed radiation profiles in a system composed by a plane photoreactor and a single lamp |
2011 |
Falguera V; Esplugas S; Vicente M; Ibarz A. |
Article d'investigació |
Inhibitory effect of enzymatic browning products on trypsin activity |
2011 |
Falguera V; Ibarz A. |
Article d'investigació |
Edible films and coatings: structures, active functions and trends in their use |
2011 |
Falguera V, Quintero JP, Jiménez A, Muñoz JA, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Influence of fiber addition on the rheological properties of peach juices |
2011 |
Augusto PED, Falguera V, Cristianini C, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Effect of UV irradiation on enzymatic activities and physicochemical properties of apple juices from different varieties |
2011 |
Falguera V, Pagán J, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Películas y recubrimientos comestibles: importancia y tendencias recientes en la cadena hortofrutícola. |
2010 |
Quintero JP, Falguera V, Muñoz JA. |
Article en revista divulgativa |
A kinetic model describing melanin formation by means of mushroom tyrosinase. |
2010 |
Falguera V, Pagán J, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Rheological and thixotropic behavior of banana (Musa Cavendishii) puree. |
2010 |
Ibarz A, Falguera V, Garvín A. |
Article d'investigació |
Rheology of redcurrant juices |
2010 |
Ibarz A, Falguera V, Garza S, Garvín A. |
Article d'investigació |
Rheological behaviour of concentrated mandarin juice at low temperatures. |
2010 |
Falguera V; Vélez-Ruiz JF; Alins V; Ibarz A. |
Article d'investigació |
Kinetic analysis of melanogenesis by means of Agaricus bisporus tyrosinase. |
2010 |
Falguera V, Gatius F, Pagán J, Ibarz A. |
Article d'investigació |
A new model to describe flow behaviour of concentrated orange juice. |
2010 |
Falguera V, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Effect of calcium pidolate on the rheological characteristics of jams and gelatins |
2010 |
Falguera V, Mengual A, Vicente M, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Flow behavior of clarified orange juice at low temperatures |
2009 |
Ibarz R, Falguera V, Garvín A, Garza S, Pagán J, Ibarz, A. |
Article d'investigació |
Comportamiento al flujo de zumo clarificado de pera y manzana a bajas temperaturas. |
2009 |
Falguera V, Burguet J, Garvín A, Garza S, Pagán J, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Pardeamiento no enzimático de zumo de mandarina clarificado y concentrado durante el almacenamiento. |
2007 |
Falguera V., Garza S., Garvin, A., Ibarz A |
Article d'investigació |
Comportamiento al flujo de zumo clarificado de naranja a bajas temperaturas |
2007 |
Ibarz R, Falguera V, Garza S, Pagan J, Ibarz A. |
Article d'investigació |