Ensenyament | Curs | Assignatura |
---|---|---|
MU en Gestió i Innovació en la Indústria Alimentària - UdL | PROCESSOS EN LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA | |
MU en Gestió i Innovació en la Indústria Alimentària - UdL | 1 | TREBALL DE FI DE MÀSTER |
Grau en Ciència i Tecnologia d'Aliments - UdL | 2 | AMPLIACIÓ D'ANÀLISI D'ALIMENTS |
Grau en Biotecnologia - UdL | 2 | FONAMENTS D'ENGINYERIA BIOQUÍMICA |
Grau en Nutrició Humana i Dietètica - UdL | 3 | QUALITAT I SEGURETAT ALIMENTARIA |
Grau en Enginyeria Agrària i Alimentària - UdL | 3 | FONAMENTS D'ENGINYERIA D'ALIMENTS |
Grau en Enginyeria Agrària i Alimentària - UdL | 3 | INSTAL·LACIONS AUXILIARS EN LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA |
Grau en Ciència i Tecnologia d'Aliments - UdL | 3 | PROCESSOS EN LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA |
Grau en Enginyeria Agrària i Alimentària - UdL | 4 | GESTIÓ DE LA QUALITAT I SEGURETAT ALIMENTÀRIA |
Grau en Ciència i Tecnologia d'Aliments - UdL | 4 | GESTIÓ DE QUALITAT I SEGURETAT ALIMENTÀRIA |
Grau en Ciència i Tecnologia d'Aliments - UdL | 4 | TREBALL DE FI DE GRAU |
Doble titulació: Grau en Nutrició Humana i Dietètica i Grau en Fisioteràpia | 4 | QUALITAT I SEGURETAT ALIMENTARIA |
Projectes de recerca | Data inici | Data fi | Investigadors principals |
---|---|---|---|
Inactivación enzimática y evaluación de la calidad de zumo de melocotón con HMPEF | 01/01/1996 | 31/12/1996 | AMALIA MONICO PIFARRE |
CERTA. Funcionament Unitat de Tecnologia de Productes Vegetals 2008-2009 | 01/01/2008 | 31/12/2009 | GRUP RECERCA TECNOLOGIA DE PRODUCTES VEGETALS (TPV-CERTA) |
Aplicación de tecnologías innovadoras de descontaminación para la mejora de la calidad de alimentos de cuarta gama | 01/01/2011 | 30/06/2014 | ROBERT CARLES SOLIVA FORTUNY |
Estrategias innovadoras para el desarrollo de alimentos vegetales de alto valor funcional mediante la aplicación de tecnologías no-térmicas | 01/01/2014 | 30/09/2017 | ROBERT CARLES SOLIVA FORTUNY, PEDRO ÉLEZ MARTÍNEZ |
Nuevas tecnologias en el procesado de zumos de fruta. Aplicación de campos eléctricos de alto voltaje | 01/07/1995 | 30/06/1998 | OLGA MARTÍN BELLOSO |
L'ensenyament integrat de llengua anglesa i continguts curriculars en l'àmbit universitari: una experiència de col·laboració docent en la titulació de Ciència i tecnologia dels aliments | 01/07/2005 | 31/05/2007 | JOSEP MARIA COTS CAIMONS |
Curs interactiu sobre conservació d'alliments per mètodes tèrmics | 01/11/2001 | 31/07/2002 | ESTANISLAU FONS SOLE |
Programa de mejora educativa de la licenciatura en ciencia y tecnologia d ealimentos (LCTA) en relación a su adaptación al espacio europeo de educación superior (EEES) | 01/11/2005 | 31/10/2006 | ANTONIO JAVIER RAMOS GIRONA |
Obtención de frutas mínimamente procesadas mediante agentes y recubrimientos de origen natural. Estabilidad microbiológica y evolución del color y la actividad fisiológica. | 01/12/2003 | 30/11/2006 | OLGA MARTÍN BELLOSO |
Obtención de subproductos de zumos de fruta estabilizados mediante nuevas tecnologías | 30/12/1999 | 29/12/2001 | OLGA MARTÍN BELLOSO |
Intervenció pedagògica a les assignatures en Anglès a la FDE i l'ETSEA. | 30/12/2009 | 29/12/2010 | GUZMAN MANCHO BARÉS |
Publicacions | Any | Autors | Tipus |
---|---|---|---|
Evaluación de una experiencia piloto de CLIL/AICLE en el àrea de tecnología de alimentos | 2008 | Arántegui J, Clemente M, Cots JM. | Acta congrés |
Integrating ISO 9001 and ISO 14001 in business management | 2006 | Martín-Belloso O, Arántegui J. | Publicació electrònica |
Control de procesos en la indústria alimentaria | 2004 | Arántegui J | Apunts docents |
Effect of high intensity pulsed electric fields and heat treatments on vitamins of milk | 2002 | Bendicho S, Espachs A, Arántegui J, Martín O. | Article d'investigació |
Procesado de alimentos mediante pulsos eléctricos de alta intensidad de campo. II. Efecto sobre microorganismos y componentes de los alimentos | 2001 | Bendicho S, Arántegui J, Martín O. | Article d'investigació |
Cálculo de coeficientes de transmisión de campo eléctrico mediante análisi de red | 1999 | J. Arántegui, J.R. Rosell, O. Martín | Llibre d'investigació |
Control de procesos en la indústria alimentaria | 1998 | Arántegui J | Llibre docent |
Evaporadores en la industria de zumos de fruta | 1998 | Garza S, Arántegui J, Ibarz A. | Article d'investigació |
Manual de utilización de la instalación de tratamiento por pulsos eléctricos de alta tensión de la planta piloto del DTA de la UdL | 1998 | J. Arantegui, J.R. Rosell, O. Martín | Altres llibres |
Aplicación de los pulsos eléctricos de alta intensidad de campo para la conservación de alimentos | 1998 | Rosell JR, Arántegui J, Barbosa-Cánovas G, Martín O. | Article d'investigació |
Evaluación de lazos de control | 1998 | Arantegui J, Rosell JR. | Review |
Manual de utilización de la instalación de tratamiento por pulsos eléctricos de alta tensión de la planta piloto del DTA de la UdL. | 1998 | Arántegui J, Rosell JR, Martín O. | Editor llibre d'investigació |
Conservación de alimentos mediante aplicación de pulsos eléctricos de alta intensidad de campo | 1997 | Arántegui J, Barbosa-Cánovas GV, Martín O. | Article d'investigació |
Kinetics of the UV Degradation of Atrazine in Aqueous Solution in the Presence of Hydrogen Peroxide | 1995 | Arántegui J, Prado J, Chamarro E, Esplugas S. | Article d'investigació |
Degradation of 2,4-D by Ozone and Light | 1994 | Prado J, Arántegui J, Chamarro E, Esplugas S. | Article d'investigació |