| Ensenyament | Curs | Assignatura |
|---|---|---|
| MU en Gestió i Innovació en la Indústria Alimentària - UdL | 1 | PROCESSOS EN LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA |
| MU en Gestió i Innovació en la Indústria Alimentària - UdL | 1 | TREBALL DE FI DE MÀSTER |
| Grau en Ciència i Tecnologia d'Aliments - UdL | 2 | AMPLIACIÓ D'ANÀLISI D'ALIMENTS |
| Grau en Biotecnologia - UdL | 2 | FONAMENTS D'ENGINYERIA BIOQUÍMICA |
| Grau en Nutrició Humana i Dietètica - UdL | 3 | QUALITAT I SEGURETAT ALIMENTARIA |
| Grau en Enginyeria Agrària i Alimentària - UdL | 3 | FONAMENTS D'ENGINYERIA D'ALIMENTS |
| Grau en Enginyeria Agrària i Alimentària - UdL | 3 | INSTAL·LACIONS AUXILIARS EN LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA |
| Grau en Ciència i Tecnologia d'Aliments - UdL | 3 | PROCESSOS EN LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA |
| Grau en Enginyeria Agrària i Alimentària - UdL | 4 | GESTIÓ DE LA QUALITAT I SEGURETAT ALIMENTÀRIA |
| Grau en Ciència i Tecnologia d'Aliments - UdL | 4 | GESTIÓ DE QUALITAT I SEGURETAT ALIMENTÀRIA |
| Grau en Ciència i Tecnologia d'Aliments - UdL | 4 | TREBALL DE FI DE GRAU |
| Projectes de recerca | Data inici | Data fi | Investigadors principals |
|---|---|---|---|
| Inactivación enzimática y evaluación de la calidad de zumo de melocotón con HMPEF | 01/01/1996 | 31/12/1996 | AMALIA MONICO PIFARRE |
| CERTA. Funcionament Unitat de Tecnologia de Productes Vegetals 2008-2009 | 01/01/2008 | 31/12/2009 | GRUP RECERCA TECNOLOGIA DE PRODUCTES VEGETALS (TPV-CERTA) |
| Aplicación de tecnologías innovadoras de descontaminación para la mejora de la calidad de alimentos de cuarta gama | 01/01/2011 | 30/06/2014 | ROBERT CARLES SOLIVA FORTUNY |
| Estrategias innovadoras para el desarrollo de alimentos vegetales de alto valor funcional mediante la aplicación de tecnologías no-térmicas | 01/01/2014 | 30/09/2017 | ROBERT CARLES SOLIVA FORTUNY, PEDRO ÉLEZ MARTÍNEZ |
| Nuevas tecnologias en el procesado de zumos de fruta. Aplicación de campos eléctricos de alto voltaje | 01/07/1995 | 30/06/1998 | OLGA MARTÍN BELLOSO |
| L'ensenyament integrat de llengua anglesa i continguts curriculars en l'àmbit universitari: una experiència de col·laboració docent en la titulació de Ciència i tecnologia dels aliments | 01/07/2005 | 31/05/2007 | JOSEP MARIA COTS CAIMONS |
| Curs interactiu sobre conservació d'alliments per mètodes tèrmics | 01/11/2001 | 31/07/2002 | ESTANISLAU FONS SOLE |
| Programa de mejora educativa de la licenciatura en ciencia y tecnologia d ealimentos (LCTA) en relación a su adaptación al espacio europeo de educación superior (EEES) | 01/11/2005 | 31/10/2006 | ANTONIO JAVIER RAMOS GIRONA |
| Obtención de frutas mínimamente procesadas mediante agentes y recubrimientos de origen natural. Estabilidad microbiológica y evolución del color y la actividad fisiológica. | 01/12/2003 | 30/11/2006 | OLGA MARTÍN BELLOSO |
| Obtención de subproductos de zumos de fruta estabilizados mediante nuevas tecnologías | 30/12/1999 | 29/12/2001 | OLGA MARTÍN BELLOSO |
| Intervenció pedagògica a les assignatures en Anglès a la FDE i l'ETSEA. | 30/12/2009 | 29/12/2010 | GUZMAN MANCHO BARÉS |
| Publicacions | Any | Autors | Tipus |
|---|---|---|---|
| Evaluación de una experiencia piloto de CLIL/AICLE en el àrea de tecnología de alimentos | 2008 | Arántegui J, Clemente M, Cots JM. | Acta congrés |
| Integrating ISO 9001 and ISO 14001 in business management | 2006 | Martín-Belloso O, Arántegui J. | Publicació electrònica |
| Control de procesos en la indústria alimentaria | 2004 | Arántegui J | Apunts docents |
| Effect of high intensity pulsed electric fields and heat treatments on vitamins of milk | 2002 | Bendicho S, Espachs A, Arántegui J, Martín O. | Article d'investigació |
| Procesado de alimentos mediante pulsos eléctricos de alta intensidad de campo. II. Efecto sobre microorganismos y componentes de los alimentos | 2001 | Bendicho S, Arántegui J, Martín O. | Article d'investigació |
| Cálculo de coeficientes de transmisión de campo eléctrico mediante análisi de red | 1999 | J. Arántegui, J.R. Rosell, O. Martín | Llibre d'investigació |
| Control de procesos en la indústria alimentaria | 1998 | Arántegui J | Llibre docent |
| Evaporadores en la industria de zumos de fruta | 1998 | Garza S, Arántegui J, Ibarz A. | Article d'investigació |
| Manual de utilización de la instalación de tratamiento por pulsos eléctricos de alta tensión de la planta piloto del DTA de la UdL | 1998 | J. Arantegui, J.R. Rosell, O. Martín | Altres llibres |
| Aplicación de los pulsos eléctricos de alta intensidad de campo para la conservación de alimentos | 1998 | Rosell JR, Arántegui J, Barbosa-Cánovas G, Martín O. | Article d'investigació |
| Evaluación de lazos de control | 1998 | Arantegui J, Rosell JR. | Review |
| Manual de utilización de la instalación de tratamiento por pulsos eléctricos de alta tensión de la planta piloto del DTA de la UdL. | 1998 | Arántegui J, Rosell JR, Martín O. | Editor llibre d'investigació |
| Conservación de alimentos mediante aplicación de pulsos eléctricos de alta intensidad de campo | 1997 | Arántegui J, Barbosa-Cánovas GV, Martín O. | Article d'investigació |
| Kinetics of the UV Degradation of Atrazine in Aqueous Solution in the Presence of Hydrogen Peroxide | 1995 | Arántegui J, Prado J, Chamarro E, Esplugas S. | Article d'investigació |
| Degradation of 2,4-D by Ozone and Light | 1994 | Prado J, Arántegui J, Chamarro E, Esplugas S. | Article d'investigació |